Кристиан Ефрос: "Большую часть матча инициатива принадлежала нам" (видео)
4 августа 2017 года, пятница

Главный тренер "Сперанцы" Кристиан Ефрос поделился своим мнением о матче 5-го тура Национальной Дивизии с "Зимбру" (1:0).


 
Источник: "Молдавский футбол"

 

Комментарии
fcs       15:26 5.08.2017
Amiral ,cu siguranta nu e nici unul nici altul .
Oricum ,Speranta la moment joaca un fotbal placut suporterilor ,si fiti atenti cu toti joaca n.1 in meci. Vedeti voi aici toti injositi Zimbru,dar nimeni nu a accentuat ca Speranta joaca ceva mai stilat .
Amiral       13:33 5.08.2017
Apropos, nu stiu cine dintre ei doi au postat mai jos...Cred ca mai degraba a fost Petru!:) Pt ca Efrosinho are alt stil. Totusi, folosindu-ma de moment, vreau sa-l felicit ca a crescut un baiat frumos si inteligent. Succes in continuare.
Amiral       13:19 5.08.2017
:))
Foarte amuzant!:) In deosebi cu "palit (lovit) de soarta" si cu "pantofii" chiar m-ati dat gata:) Insa vreau sa va destainui un mic secret, daca imi permiteti, la ora actuala cam vreo 50-70% din populatia RM este capabila sa-si schimbe odata la jumatate de an perecea de pantofi si nu numai. Probabil dv ati ramas in urma, deja demult un autoturism pentru un muncitor moldovean nu mai este un vis neimplinit sau un mare lux. Recunosc, in comentul precedent am introdus o doza de ironie, dar care pana la urma reflecta intotalmente situatia reala din fotbalul moldovenesc. Prin "desculti" nu neaparat m-am referit la Speranta Nisporeni, care pentru mine ramane totusi o echipa simpatica. Nu va suparati, situatia e sub control:)
Si da, ca suporer al Zimbrului nu pot sa fiu indiferent de ce se intampla acolo. De investit trebuie, dar mai intai de toate trebuie de taiat in carne vie. Totusi, banul se munceste.
fcs       00:29 5.08.2017
Amiral ,sunt sigur esti un om nu prost,dar palit de soarta !
Tu esti suporterul Zimbrului ,pai bateti capul de ei .
Nu fi atit de negativ !
Zi sincer, tu iti poti permite sa schimbi pantofii macar o data la jumate de an ? Sorry poate tu esti un careva Oligarh ,pai baaga bnii in Zimbru .Amiral       22:07 4.08.2017
O echipa de desculti au batut o echipa orfana...asta-i realitatea...cat de cruda n-ar fi.
Добавить комментарий